Soriceii Ninja

Genbukan Romania isi propune sa promoveze artele martiale in randul copiilor, tinerilor si tuturor celor atrasi de frumusetea si complexitatea acestei activitati.

Genbukan Romania este afiliata la Karyukai International, membrii sai fiind practicanti de arte martiale cu experienta, instructori fiind atestati direct din Japonia.
Prin programele pe care le derulam dorim sa facem cunoscute multiplele valente educativ-formative ale artelor martiale: largirea sferei de cunoastere, mentinerea starii de sanatate, imbunatatirea conceptului despre petrecerea timpului liber, dezvoltarea calitatilor motrice si aspectelor de ordin mental.

Activitatile pe care vi le propunem depasesc sfera cotidianului si sparg tiparele, lasand loc unor experiente inedite si neasteptate!

Artele Martiale, elementul central al ofertei noastre, constituie o experienta fantastica, incitanta si interactiva pentru persoane de toate varstele, fiind in acelasi timp un exercitiu fizic complex, o provocare mentala permanenta, o activitate cu un impact vizual enorm, dar si un prilej de distractie.

Hoshi Dojo – Palatul Copiilor  este locul unde copiii de toate varstele pot intra in contact cu artele martiale, intr-un mediu sigur si prietenos.
Sub permanenta supraveghere si indrumare a unor instructori experimentati, copiii isi dezvolta pas cu pas deprinderile necesare in artele martiale, procesul de invatare fiind placut si provocator datorita jocurilor si exercitiilor tematice deosebit de variate.

Programul "Soriceii Ninja" se desfasoara pe toata durata anului (inclusiv in vacante).
Programul destinat copiilor nu are drept scop doar deprinderea tehnicilor de lupta specifice artelor martiale, ci isi propune sa le imprime acestora dragostea pentru miscare, precum si formarea unor deprinderi si insusiri ce le vor fi de folos in viata de zi cu zi. Activitatile si exercitiile din cadrul programului au ca obiective stimularea creativitatii copiilor si dezvoltarea aspectelor de ordin fizic in stransa legatura cu cele sociale, emotionale si intelectuale ale personalitatii lor.

La curs pot participa copii cu varste cuprinse intre 4 si 15 ani. Desigur, jocurile si exercitiile sunt alese in functie de nivelul si abilitatile fiecarui copil, astfel incat calitatile sa le fie puse in evidenta, iar deficientele corectate.

Cei mai talentati dintre ei vor fi integrati in programul special al lotului de pregatire orientat catre performanta, antrenamentele avand loc in dojo-ul privat Ninbukan, in cele mai optime conditii oferite de primul dojo traditional de arte martiale din Romania, putand participa si la competitiile de profil organizate pe plan national si international. Lotul Genbukan Romania este deschisa si asteapta noi sperante pentru artele martiale din Romania.
Echipamentul specific artelor martiale predate in clubul nostru este special si poate fi achizitionat de la sala.

Periodic organizam stagii de initiere si performanta, competitii, cantonamente pentru cei ce doresc sa-si depaseasca limitele.