Ninbukan a fost fondat de catre Cristian Ozon (Karyu fiind numele sau de practicant de arte martiale) in  1995 ca Honbu Dojo (sediu central) al Karyukai International (Kokusai Karyukai). Scopul acestei organizatii este de a permite elevilor din toata lumea sa studieze artele martiale traditionale fara asa numita "secretomanie", apreciata de majoritatea maestrilor orientali de arte martiale si sa ii invete pe toti fara a ascunde "micile detalii", sub sloganul "Gata cu secretele!".

Karyukai International - Ninbukan Honbu Dojo ofera instruire in principal in Iaikenpo (metoda de lupta cu sabia specifica faimosilor samurai - Iaido-Iaijutsu/Kendo-Kenjutsu) si Shinobi Bujutsu (artele martiale practicate de celebrii luptatori ninja -  Ninpo/Ninjutsu) cum ar fi Taijutsu (tehnici de lupta cu mainile goale), Bo, Jo si Hanbojutsu (arta luptei cu bastoane scurte si lungi), Bikenjutsu (arta sabiei Ninja), Yari (lance), Naginata (halebarda), Kusari Gama (secera cu lant), Jutte (baston special al politiei din perioada Edo), Kusari Fundo (lant cu greutati), Tantojutsu (cutit), si altele.

Karyukai International - Ninbukan Honbu Dojo are sali de antrenament atat in Europa cat si in Statele Unite ale Americii.
Shihan Ozon Karyu sensei si-a petrecut ultimii 19 ani predand si ajutand la dezvoltarea Iaikenpo-ului si a Shinobi Bujutsu in Europa in tari ca Italia, Grecia, Ucraina, Spania, Romania, Franta si Belgia.
Instructorii oficiali sunt licentiati de Honbu pentru a preda, iar instructorii asociati reprezinta, precum cei oficiali, buni ambasadori ai capacitatii de a sustine calitatea in instruirea oferita elevilor nostrii.

 
Scoli traditionale Omote (Koryu/Dento Bujutsu)
 

Ryogen Ryu Heiho Bugei

Nippon Hyoho Daiwa Do

Muso Jikiden Ryu Eishin Ryu
Yawara Kenden

Kodokan Judo Ishiguro Ryu Jujutsu

Liang Pai Bagua Zhang

Scoli moderne (Gendai Budo)
Meifu Shinkage Ryu Shurikenjutsu

 
Dojo
 

Dojo

Maestri

Instructori

Membrii Honbu Dojo    

Cursuri speciale de initiere
si performanta pentru copii
Palatul National al Copiiilor

 
  Scoli traditionale Ura    (Koryu/Dento Bujutsu)
 

Ninbukan Bujutsu

Kukishin Ryu Hyoho Bujutsu

Fukkoden Ryu Taijutsu

Kukishin Ryu Dakentaijutsu

Hontai Yoshin Ryu Kukishin Ryu
Bujutsu

Scoli moderne (Gendai Budo)       Close Combat

 
Info
 

Galerie Foto

Calendar

Site Updates

Noutati

Link-uri

Contact

     
     
Sectiunile inactive sunt in constructie